Resultats de la cerca frase exacta: 11

Diccionaris terminològics  | Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. cafè d'ombra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cafè plantat sota l'ombra dels arbres. [...]
2. espècie d'ombra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
3. tendal d'ombra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
4. zona d'ombra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
5. espècie de mitja ombra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
6. antracnosi del plàtan
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció del plàtan d'ombra (Platanus spp.) produïda per Discula umbrinella (Berk. & Br.) Sutton, anamorf de l'ascomicet Apiognomonia errabunda (Rob.) Höhn. [...]
7. nervi sec del plàtan
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció dels feixos vasculars de les fulles del plàtan d'ombra (Platanus spp.) produïda pel celomicet Discula umbrinella (Berk. & Broome) Sutton, anamorf de l'ascomicet Apiognomonia errabunda (Desm.) Höhnel. [...]
8. esparreguera de gat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
9. pèrgola
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Estructura formada per dues filades paral·leles de columnes o de pilars que sostenen un entramat, construïda generalment en un jardí per tal que s'hi enfilin plantes enfiladisses i hi facin ombra. [...]
10. most de raïm parcialment fermentat procedent de raïm pansificat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Most de raïm parcialment fermentat obtingut a partir de raïm assecat al sol o a l'ombra per a la seva deshidratació parcial, amb un contingut total de sucres abans de la fermentació de 272 grams per litre, com a mínim, i amb un grau alcohòlic natural adquirit no inferior al 8%. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>